Nyári Tábor 2018

 

 

Kedves Érdeklődő!


Hamarosan itt a nyár, így szeretnénk a figyelmedbe ajánlani egy tábort, ami nem hasonlít semmilyen más nyári programhoz. Egy olyan világba szeretnénk meghívni, amely a jövőd felé nyit ki kapukat, az egyetem felé! Ha végzős iskolatársaiddal beszélgettél, akkor tudhatod, milyen fontos időben elkezdeni a felkészülést az érettségi vizsgára, mely a továbbtanulási lehetőségeidet alapvetően határozza meg. Amennyiben jövő évben fogsz érettségizni, ez a tábor Neked szól!

Mivel segít Neked ebben a tábor? Naponta 2 x 3 óra hosszúságú, kis létszámú (4-5 fős csoportokban) tanórákkal, illetve előadásokkal matematikából és/vagy történelemből és/vagy közgazdaságtanból. A kötelező tanórák mellett azért még bőven marad idő a kikapcsolódásra, a felgyülemlett energiák levezetésére (például: sport, vetélkedők, alternatív előadások, táncház, stb.). 

Ezért jelentkezz Te is a Budapesti Corvinus Egyetem hivatalos előkészítőjét tartó Studium Generale nyári táborába és tölts el 7 napot 100 középiskolás társaddal és 40 egyetemistával. A tábori tartózkodás, a teljes ellátás és az oktatás, valamint a programok számodra TELJESEN INGYENESEK! 

 

A tábor ideje:
 

2018. JÚLIUS 17. -­ JÚLIUS 24.

Ha szeretnél eljönni, és biztos vagy benne, hogy az elejétől a végéig részt tudsz venni a táborban, töltsd ki az alábbi elektronikus jelentkezési lapot, majd a választott tantárgyaknak megfelelő beugró tesztet.

Jelentkezési határidő: 2018. JÚNIUS 17. 

Jelentkezésed elbírálásáról június 24-ig értesítünk.

Ha esetleg valamilyen kérdésed van a táborral kapcsolatban, látogass el honlapunkra (http://studiumgenerale.hu) vagy írj nekünk a tabor@studiumgenerale.hu e-mail címre.


Üdvözlettel:
Jánky András

elnök


 FIGYELEM! A JELENTKEZÉSHEZ SZÜKSÉGED LESZ A SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY SZÁMODRA, ILLETVE GONDVISELŐD SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY SZÁMÁRA IS!

A választott tantárgyaktól függően, a jelentkezés folyamata akár egy órán keresztül is eltarthat. Kérjük, csak akkor kezdj bele, ha van rá elegendő időd!