Tavaszi Tábor 2018

 

Kedves érettségi előtt álló Diákunk!

Idén is megrendezzük tavaszi, intenzív felkészítő táborunkat, mely az előző évekhez hasonlóan egy egyedülálló lehetőséget nyújt számodra, hogy közvetlenül az érettségi előtt maximálisan felkészülj az előtted álló megpróbáltatásokra és ezáltal sikeresen felvételt nyerj álmaid felsőoktatási intézményébe!

Nehezen veszed rá magad a tanulásra? Vagy egész nap tanulsz, de túl monotonnak érzed? Izgulsz a közelgő érettségitől, szeretnél vizsgatapasztalatot szerezni? Esetleg vannak még témák, melyeket nem értesz, vagy nem érzed magad teljesen biztosnak bennük? Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, Akkor a Tavaszi Táborunk Neked való!

Miben segíthet a tábor? Naponta 2 x 4 óra szemináriumi (6-7 fős) jellegű tanórát, illetve különböző előadásokat is tartunk matematikából és/vagy történelemből és/vagy közgazdaságtanból. A tárgyak tanulása a következő párosításokban lehetséges: matematika-matematika, történelem-történelem, közgazdaságtan-közgazdaságtan, matematika-történelem, matematika-közgazdaságtan. A táborban töltött hét végén egy-egy próbaérettségivel is felmérheted tudásod, illetve azt, hogy mennyit fejlődtél a hét folyamán! Az intenzív szakmai munka mellett pedig gondoskodunk a jó hangulatról és a kikapcsolódásról is, délutánonként és esténként különböző szórakoztató programokkal kedveskedünk Neked, hogy feltöltődj a következő napra például sporttal, vetélkedőkkel, alternatív előadásokkal, táncházzal.

Tavaszi tábori diákjaink 75%-a kerül be a Budapesti Corvinus Egyetemre, és mindegyike maradandó élményként tekint vissza erre a varázslatos egy hétre.

Ha a Budapesti Corvinus Egyetemre jelentkeztél, és szeretnél Te is részt venni Tavaszi táborunkban, akkor nincs más dolgod, mint hogy jelentkezz!

Jelentkezési határidő: 2018. február 22. 16.00

A tábor időpontja: 2018. március 25. - április 1.

A tábori tartózkodás, a teljes ellátás és az oktatás, valamint a programok számodra TELJESEN INGYENESEK!

Kérjük, csak akkor jelentkezz, ha biztos vagy benne, hogy a táborban annak elejétől végéig részt tudsz venni!

Ha esetleg valamilyen kérdésed merülne fel a táborral kapcsolatban, látogass el honlapunkra (www.studiumgenerale.hu), vagy írj e-mailt a tabor@studiumgenerale.hu címre.

Nagyon sok szeretettel várunk Téged,

Jánky András

Elnök